Blogin aloitus



Kuinkahan tämä bloggaus pitäisi oikein aloittaa. Jos alkuun kerron itsestäni ja sen jälkeen hieman tästä blogista. Nimeni on Katariina lempinimi Kata. Olen 20 vuotias ja asun Lahdessa kihlattuni Nikon kanssa. Meillä on viisi kissaa ja yksi maailman energisin ja suloisin koira. Eläimistä kuvia ja muuta tulee pian.
Olen noin 14 vuotiaasta asti aina silloin tällöin ajatellut blogin aloittamista. Selvää suuntausta tai ideoita ei ole löytynyt ja aina se on jäänyt tekemättä. Hiljattain ajatus blogista nousi jälleen pinnalle ja nyt päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Blogiin olen ajatellut kirjoittaa kaikesta minua kiinnostavista asioista, kuten esittelyssä mainitsemani itsetunto ja naisellisuus. Sen lisäksi on paljon muuta, kuten parisuhde, opiskelu, eläimet ja meikkaaminen. Ajankohtaisia aiheita, ja perus arki höpinä näin alkuun jotain mainitakseni.



Eräänlaisena suuntauksena tai pääsisältönä on kuitenkin lapsettomuus ja pian alkavat lapsettomuushoidot. Mihin moni muu edellä mainittu myös liittyy. Blogi ei ole ovis-menkat-ovis seurantaa eli varsinaista vauvakuumeilua. Enemmänkin lapsettomuuteen liittyviä ajatuksia ja vertaistukea. Haluan omalla blogillani tuoda tietoa siitä, että lapsettomuus voi olla myös nuorten ongelma. Sekä hieman murtaa sitä ajatusta siitä, ettei jokainen nuori tulee raskaaksi silmää räpäyttämättä. Lapsettomuus on monelle todella arka aihe ja siitä myöskään me emme ole ennen tätä blogia monelle puhuneet. Askel siitä tähän on siis aika suuri, mutta sen haluan nyt ottaa. Ja luoda omalla esimerkillä kuvan siitä, että lapsettomuutta ei saa hävetä. Itse toivoisin löytäväni vertaistukea samassa tilanteessa olevilta ja olleilta. En ole juuri löytänyt ikäisiltäni tekstejä tai videoita aiheesta mikä sai myös minut aloittamaan tämän blogin, jos joku muukin nuori on samassa tilanteessa kuin minä niin et ole ainoa. 
Tässä alkuun pientä käsitystä blogistani sekä minusta. Seuraavaksi kirjoitan tarkemmin lapsettomuudesta ja mikä meidän tilanne on tällä hetkellä sen suhteen. Jätäthän kommenttia alle ja ehdotuksia mistä haluaisit kuulla seuraavaksi. Jos sinulta löytyy blogi tai seuraat jotain hyvää blogia, kommentoi sekin alle, niin vaikutetaan puolin ja toisin.    

Kommentit