Meidän viikonloppu

Mä oon kirjoitellut aika vähän loppujenlopuksi perus arkihömppää joten sellaista seuraavaksi. Ainakin videoiden muodoissa tuntuu olevan suosittua arki höpinät ja myday videot. En tiedä toimiiko tuollainen idea näin kirjoittamisen muodossa, mutta koitetaan. Meidän perusarki on aika tylsää koulua ja töitä ja sitä rataa. Viikonloppuisin koittaa sitten jotain muutakin tehdä kuin kotona olemista. Etenkin näin kesällä.

Perjantaina Nikolla oli vapaata töistä. Eli meillä oli pitkä viikonloppu. Perjantaina 21.6  vietettiin  juhannusta. Me oltiin siskon perheen kanssa + äippä. Kokkoa piti mennä katsomaan, mutta ne taisi olla aikalailla kaikkialta peruttu. Meillä on kuitenkin ranta tuossa 500m päässä ja päätettiin mennä rantsuun ja samalla käytiin terdellä yksillä.

Rannalta lähdettiin siskon luokse grillaamaan. Siinä kiva hengailla ja touhuta lasten kanssa pihalla. Ihme kyllä ei myöskään satanut! Illalla käytiin vielä saunassa ja sitten kotiin nukkumaan. Eli aika perinteinen juhannus. Ei me olla sitä ikinä sen koommin vietelty. Lauantaina olisi voinut lähteä käymään mökillä, mutta ei jaksanut lähteä niin pitkää matkaa ajamaan yhden päivän takia.

Lauantaina oli muuten kotipäivä, mutta illalla lähdettiin treffeille elokuviin. Ekana piti lähteä käymään vantaalla grillaamas, mutta ei oikein kelit sallinut niin ei sitten mentykään. Käytiin katsomassa Men in Black: International. Oli oikein hyvä ja hauska. Salissa oli suht vähän porukkaa mikä oli paljon mukavampi,  kun täyteen ahdettu sali. On kyllä vaan ihan törkeän kalliit nuo liput nykyään. Olisi hauskempi käydä useamminkin ja monta hyvää leffaa olisi tulossa mut ei pahemmin raaski. Pitäisi ostaa niitä sarjalippuja olisi paljon edullisempi. Kaupan päälle sai yllärinä vielä aurinkolasit MIB logolla.

Sunnuntaina päätettiin lähteä ajelulle ja päätettiin käydä Pulkkilanharjulla. Ollaan ennenkin käyty ja se on tosi nätti paikka. Voi mennä syömään tai ihan vaan kahville. Upeat näkymät, suosittelen käymään jos ei ole ennestään tuttu paikka. Siinähän se viikonloppu sitten menikin. Ihan kiva kun vähän yhteistä tekemistä ja aikaa yhdessä. Nikolla on töissä niin pitkät päivät ettei viikolla kauheasti ehdi juuri mitään.
 Kommentit