10 asiaa, joita en ole koskaan tehnyt

Ollut naimisissa.
Kihloissa me ollaan oltu päälle kolmevuotta ja naimisiin tässä on suunniteltu menevän pariinkin otteeseen. Ollut hieman hakusessa millaiset häät me halutaan ja aina ei ole ollut sopiva aika sille. Ehkä tässä vielä jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa. 

En ole ollut koskaan töissä. 
Kyllä en edes kesätöissä. Nuorena sitä jotenkin halusi mieluimmin nautiskella vapaista. Tet- harjoitteluissa kylläkin. Onhan se vähän erikoista, mutta eiköhän tässä ehti töitä vielä elämänsä aikana tekemään.

En ole koskaan joutunut onnettomuuteen. 
Sählännyt ja möhlinyt olen kyllä useampaankin otteeseen. On murtunut jalkaa ja kättä. Mennyt nivelsiteet, revähtänyt ja mitä näitä nyt on. Mutta ei mitään vakavampaa onneksi.

En ole koskaan tarkoituksellisesti ostanut merkkivaatteita. 
Ymmärrän, että monesti voi olla fiksumpaa ostaa joku kunnon merkki kuin halpaa kamaa. Mutta sitä en ymmärrä kun jotain merkkejä ostetaan vaan siksi et siinä nyt on se merkki.

En ole koskaan syönyt katkarapuja, silliä tai sushia. 
Mitäpä tähän lisäämään. Tuskin tulen koskaan maistamaankaan. En kovin helpolla noin muutenkaan kokeile uusia ruokia ja en vain usko, että noista voisi millään tavalla tykätä.

En ole koskaan käynyt suihkurusketuksessa tai solariumissa. 
Solariumia on joskus harkinnut kun alkanut ketuttaa oma kalpeus, mutta sitäkin pitäisi sitten uusia ja terveyden kustannuksella ei kuitenkaan viitsi. Itseruskettavia olen kans aina välillä miettinyt, mut ei ole saanut aikaseksi perehtyä tuotteisiin. 

En ole koskaan  tehnyt Twitter tai Snapchat tiliä itselleni.
Tuntuu, että tämän median parissa menee ihan turhaa aikaa jo valmiiksi niin en haluisi tarkoituksella lisää koukkusovelluksia. 

En ole koskaan ollut festareilla.
Olen ollut toki pienillä keikoilla. Jos on ollut torilla tai vastaavaa joitain esiintyjiä, mutta ihan festareille en ole mennyt. Teininä pari kertaa oli tarkoitus, mutta olin kummallakin kerralla kipeänä. Toisaalta kokemus voisi varmasti olla hauska ja ikimuistoinen, mutta mua ahdistaa ne valtavat ihmismäärät ympärillä. Mietityttää etten pysty ollenkaan sitten rentoutua tai olen vaivaksi muille koska panikoin kokoajan sitä etten eksy muista ihmisistä. 


En ole koskaan ollut leffassa  yksin.
 Nykyään leffaliput on niin törkeän hintaisia enkä ole muutenkaan mikä leffa hirmu niin ei varmasti tulisikaan lähdettyä tuosta noin vain. Mieluimmin sitten käy Nikon kanssa tai kaverin silloin kuin harvoin raaskii.Viimeksi käytiin kesäkuussa katsomassa Men in Black.

Viimeisenä kohtana en ole koskaan värjännyt itse omia hiuksia.
Olen värjännyt muiden hiuksia monestikin. Ja mun hiuksia on värjätty monesti. Aina ollut joku jeesaamassa niin ei ole tarvinnut itse alkaa sooloilemaan.

Kommentit