Taukokierto ja työt loppui

Siitä on taas hetki kun oon viimeksi kirjoitellut. Ei oikein tuossa työn ja koulun ohella energia ole riittänyt tähän. Eikä mulla oikeastaan ole ollut asiakaan. Meidän ensimmäinen pistoshoito ei onnistunut ja siitä oli kyllä aika paskat fiilikset. En nyt ensimmäiseltä kerralta halunnut liikoja odottaa, mutta kuitenkin.
Kyllä se aina jaksaa kuitenkin kummastuttaa, että mikä ihme siinä on kun kaikki pitäisi olla just eikä melkein eikä sekään vaan riitä. Kuukautisten alettua alkoi todella pelkäämään sitä, että mitäs jos vain mikään ei oikeasti auta. Onneksi pahimman yli kuitenkin pääsi ja taas sitä jaksaa vain yrittää uudestaan. Tässä vähän pohdinnassa nyt ensin kuinka montaa kertaa on järkevä tätä keinoa yrittää ennen kuin ivf kutsuu. Joskus ivf on ollut aika kaukainen ajatus ja pelottavakin, mutta nyt alan olla valmis siihenkin. Se ei enää tunnu niin pelottavalta ja siinä on niin paljon parempi onnistumisprosentti kuitenkin. 

Nyt on välikierto hoidoista kp 11. Tosin sain juuri soiton päksistä, että saan tukilääkkeet (Terolut) tähän kiertoon kuitenkin kun niitä pyysin. Eli ihan tyhjin käsin ei olla kuitenkaan. Niitä popsin kp 15-24. Mulla loppui tällä viikolla tosiaan työt. Kolme kuukautta meni todella nopeasti. Hassua kun suunniteltiin, että töiden aikana päästään toteuttamaan nämä hoidot eikä tässä ajassa ollut kuin yksi hoitokierros. Töiden loppumisessa on vähän ristiriitaiset tunnelmat. En kysynyt lisää töitä eikä niitä varmaankaan tarjolla olisi ollutkaan. Työ sinänsä ihan ok, mutta ei siitä mitään saanut irti. Työkaverit myös mukavia, mutta ei sieltä omaan elämään kavereita jäänyt. Ei oikein ollut esim. nuoria niin elämäntilanteet oli aika eri. Raha asiat nyt pitää uudestaan katsoa toki kahden tulot on eri kun yhden, mutta työnteosta pitää kyllä pitää. Ei raha tuo riittävästi motivaatiota loppupeleissä. Oikein hyvä ensimmäinen työpaikka kokemus kaiken kaikkiaan. Ainakin oppi sen, että on oikeasti tärkeä löytää hyvä työpaikka jossa viihtyy. Ja mitä paremmin jaksaa kouluttautua sen paremmat on mahdollisuudet. 

Tällä hetkellä ei nyt kummempia oo tapahtunut. Perustin blogille oman Instagram tilin Eksynyt Haikara. Halusin tehdä tavallaan pesäeroa muille jutuille ja erikseen omapaikka blogijutuille ja erityisesti kaikille fiiliksille ja muille jutuille lapsettomuuden parissa. Helppo paikka purkaa, että sisältö painottuu enemmän tekstiin eikä kuviin itsessään. Seurailkaa ihmeessä, sitä päivittelen aktiivisesti. Muuten ei tässä nyt mitään jatkan opintoja ja katsellaan päivä kerrallaan. Varsinkin nyt viikonloppuna paljon kivaa ohjelmaa. 

Kommentit

 1. Tää on nyt neljäs kerta kun kirjoitan tän tekstin, koska koko ajan se katos just kun olin julkaisemassa.

  Oon seuraillut sua blogin alkutaipaleesta saakka täällä taka-alalla. Meitä yhdistää ikä ja lapsettomuus.

  Meidän lapsettomuus johtuu ilmeisimmin mun ovuloimattomuudesta. Aloitettiin hoitotaival letroilla ja aluksi saatiinkin ekat kaksi kiertoa follikkeli kypsymään, kunnes yhtäkkiä vaste lääkkeisiin katosi kokonaan. Lääkäri suositteli että siirryttäisiin suoraan sitten ivf hoitoon. Musta se tuntui tosi pelottavalta ajatukselta, vähän niinkuin ”lopun alulta”, sillä jos sillä ei onnistuttaisi niin ei millään. Enkä ollut koskaan osannut ajatella että tilanne on oikeasti niin ”paha”. Pienen mietinnän jälkeen lähdettiin kuitenkin kokeilemaan, jonoakaan ei ollut.

  Vastetta lääkkeille ei meinannut jälleen tulla, vaikka pistosannokset oli suuria. No lopputulos monen mutkan ja pitkän piikittelyn tuloksena oli neljä solua, joista kaikista kasvoi hyvänlaatuisia alkioita pakkaseen. Neljä tuntui kuitenkin kovin vähäiseltä, kun jotkut ovat saaneet saaliiksi yli kymmenen. 1. Pakastealkion siirto ei onnistanut, mutta toinen on nyt jo 30 viikkoa pysynyt mukana ja ensi vuoden alussa saadaan nyytti toivottavasti vihdoin syliin.

  Halusin vain jakaa kokemukseni ja valaa uskoa, kyllä tekin vielä onnistutte❤️ Eikä
  mielestäni kannata pitkittää ivf hoidon aloitusta vaikka se pelottaakin, jos vain siihen on jo mahdollisuus! Voimia kaikkeen tulevaan♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä saa paljon tsemppiä hoitoihin ❤️

   Poista

Lähetä kommentti